ASELSAN’a “Kültür ve Teknolojiler” Ödülü

ASELSAN’a “Kültür ve Teknolojiler” Ödülü

08/05/2021 0 Yazar: 161-Cambaz

ASELSAN, Gelişim değeri ışığında çalışanlarına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği öğrenme ve gelişim projeleri ile Küresel Kurumsal Akademiler Konseyi (Global Council of Corporate Universities) ödülleri “Culture & Technologies” kategorisinde Bronz Ödülün sahibi oldu.

ASELSAN’ın da finalist olduğu GlobalCCU ödüllerinde 7 ülkeden 17 kuruluş, uluslararası bir jüri tarafından değerlendirmeye alındı.

2019 yılında öğrenme ve gelişim faaliyetlerinin bütünsel olarak tek bir sistem üzerinden yürütülmesi ve çalışanlara dijital eğitim imkânlarının sunulması gibi amaçlarla Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcılığı koordinasyonunda, İnsan Kaynakları Direktörlüğü Öğrenme Yönetim Sistemi kapsamında a BİL-GE platformunda yapılan çalışmalar jüri tarafından değerlendirildi.

Ödüller, 5 Mayıs 2021’de dünyanın dört bir yanından kurumsal akademilerin öğrenme ve gelişim liderlerini bir araya getiren 2021 GlobalCCU e-forumda sahiplerini buldu.

ASELSAN, 2020 yılında gerçekleştirdiği öğrenme ve gelişim projeleri ile çalışanları, stajyerleri ve paydaşlarıyla birlikte öğrenerek; gelişim yolcuğunda birçok fırsat yaratarak uluslararası alanda değerlendirilmeye değer bulundu.

Çalışanlarının gelişimini sürdürülebilir kılmak için 2020 yılında a BİL-GE Platformu’nu internet ve mobil uygulama üzerinden de çalışanlarına sunan ASELSAN, pandemi dönemine özel tasarlanan eğitimler ile çalışanlarının gelişim yolcuğunda yanlarında yer aldı.

ASELSAN’ın 2020 yılında öne çıkan öğrenme ve gelişim projelerinden “Bilgi Paylaşım Programı” aracılığıyla kurumsal bilginin paylaşımı ve birbirinden öğrenme kültürünün teşvik edilmesi amacıyla ASELSAN’lılar, geliştirdikleri eğitimlerle diğer çalışma arkadaşlarının kişisel ve profesyonel gelişimine katkı sağladı.